Jelentkezem!

Számlázási adatok
Kapcsolattartó személy
A kapcsolattartó személy résztvevő is egyben.
Résztvevő adatai
  Új résztvevő hozzáadása
  Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat
  Hozzájárulok, hogy a programokon készült fotókat és videófelvételeket a LEI Magyarországi Egyesülete, a LEI Hungary Kft. és a Lean Enterprise Institute Hungary Nonprofit Kft. reklámanyagaiban, weboldalán, videómegosztó portálokon, illetve közösségi média felületein felhasználja
  Feliratkozom a Lean Enterprise Institute Hungary ingyenes webináriumokat, szakmai cikkeket, képzéseket, szakkönyveket és egyéb, lean témájú tartalmakat bemutató hírleveleire.
Jelentkezésed beérkezése után előlegbekérőt küldünk, az ott feltüntetett banki adatok alapján várjuk a részvételi díj átutalását, legkésőbb a rendezvény előtti napig. A programokon való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése. A részvételi díjak természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelyek megfizetése a megrendelő feladata, ezért a részvételi díjakról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét. A részvétel lemondása a rendezvény előtt több mint 14 nappal díjmentesen, 14 és 7 nap között a részvételi díj 50%-ának, a rendezvényt megelőző 7 napon belül pedig a teljes díj megfizetésével lehetséges. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.