Jelentkezem!

Számlázási adatok
Kapcsolattartó személy
A kapcsolattartó személy résztvevő is egyben.
Résztvevő adatai
  Új résztvevő hozzáadása
  Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat és tudomásul veszem, hogy az early bird kedvezményre csak abban az esetben vagyok jogosult, ha a részvételi díj pénzügyi teljesítése 2022.08.31-ig megtörténik. Ellenkező esetben a honlapon feltüntetett normál árak érvényesek. 
  Hozzájárulok, hogy a programokon készült fotókat és videófelvételeket a LEI Magyarországi Egyesülete, a LEI Hungary Kft.,  a Lean Enterprise Institute Hungary Nonprofit Kft., illetve a rendezvény mindenkori házigazdái reklámanyagaiban, weboldalán, videómegosztó portálokon, illetve közösségi média felületein felhasználja
  Feliratkozom a Lean Enterprise Institute Hungary ingyenes webináriumokat, szakmai cikkeket, képzéseket, szakkönyveket és egyéb, lean témájú tartalmakat bemutató hírleveleire.
Jelentkezésed beérkezése után előlegbekérőt küldünk, az ott feltüntetett banki adatok alapján várjuk a részvételi díj átutalását, legkésőbb a rendezvény előtti napig. A programokon való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése. A részvételi díjak természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, amelyek megfizetése a megrendelő feladata, ezért a részvételi díjakról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét. A részvétel lemondása a rendezvény előtt több mint 14 nappal díjmentesen, 14 és 7 nap között a részvételi díj 50%-ának, a rendezvényt megelőző 7 napon belül pedig a teljes díj megfizetésével lehetséges. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.